úterý 12. listopadu 2013

Aurora Mendesi

Přezdívka na chatu: Rorien/Rory/Mrkev
E-mail hráče: sorexik@email.cz
Faceclaim: z FB
 
Aurora Mendesi - “Rory”
věk: 20 let
rasa: vlkodlak (nečistokrevná)

postavení ve smečce: omega
vztahy: Nicolas Mendesi - bratr, Aaron Gilmore - druh, Adrien Gilmore, Connor McDorman - přátelé
práce: prodavačka ve zverimexu
popis postavy: Za normálních okolností je veselá a upovídaná, lehce hyperaktivní a řádně potrhlá. V určitých záležitost se stále chová víc jako dítě, než jako někdo kdo by měl být dospělý což ještě podtrhuje vzhled podle kterého byste neřekli, že jí je víc než 16. Většinou se nebojí dát najevo jak co si myslí, tak co cítí a spousta lidí popřípadě vlkodlaků ji považuje za drzou nebo minimálně přidrzlou a někdy až přespříliš soucitnou. Vždycky je ochotna se koholi zastat, i když se neumí prát, a koholi vyslechnout nebo ho nakazit dobrou náladou. Na svět se dívá s až komickým optimismem dvěma velkýma zelenohnědýma očima, které lemují poměrně husté řasy. Nemá tělo vypracované sportem a není ani vysoká ani zakrslá. Je trochu zaoblená a co se výšky týče je tak akorát. Nemá ráda zbytečnosti a to kdekoli a v čemkoli. Svoje černé vlasy nosí ze zásady rozpuštěné. Nikdy ji neuvidíte s culíkem nebo nedej bože nějakým složitějším účesem. V oblečení dává přednost jeansům a tričku většinou tmavších barev a to dovoluje ještě víc vyniknout její bledosti. Při sebemenší lichotce ale její tváře ztrácí na bledosti a nabývají růžového odstínu. Šaty? V těch ji uvidíte jen při.. no vlastně neuvidíte a botám na podpatku vyhlásila válku. Nosí zásadně tenisky. Má ráda běhání, hudbu a motorky. A nesmíme zapomenout na její lásku ke zvířatům, zejména pro hlodavce má slabost, naopak nečekaným dotekem ji moc nepotěšíte.   
popis postavy po přeměně: Když se promění je o něco málo vyšší než průměrný vlk. Má stříbřitě šedou a poměrně krátkou srst, která je jen na zádech trošku delší a mimo to taky tmavší. Je spíš drobná, no.. hodně drobná, takové tak trochu vižlátko s tmavýma očima ve kterých se bez přestání vyskytuje jiskra hravosti. Není moc silná, ale co ztrácí na síle vynahrazuje si v rychlosti, i když je to vzhledem k tenkosti jejích nožek hodno pochybností. 
historie postavy: Narodila se do nepříliš harmonické domácnosti. Matka vlkodlak a otec člověk, tisíc a jedna hádka a jediný s kým si rozuměla byl starší bratr. Tak by se jednoduše dalo shrnout dětství jedné omegy jménem Aurora. Ale i když to nezní zrovna růžově, ona si nikdy nestěžovala, ba nopak, ona si 16 let žila spokojeně, dokud nedoplatila na vlastní vzpurnost. Nehodlala jen tak přihlížet, když nafoukaný synáček Alfy šikanoval a posmíval se skupině mláďat s ne zrovna nejlepším postavením. Vrazila mu facku a strhlo se to v bitku, která pro ni byla předem prohraná, ale ona se nehodlala podřídit a na to doplatila. Byla vyhnána. Ještě skoro rok se motala poblíž smečky a žila ze dne na den. Špinavá a na kost vyhublá. Nakonec se rozhodla jít cestou tuláka a víceméně omylem se o dva roky později dostala do Faybourne. Tady začala znovu a ani ty mizerné a ne zrovna veselé tři roky života jí neubrali na optimismu, veselosti nebo upovídanosti, ale ani na paličatosti či vzpurnosti.
To se na nějaký čas povedlo až znásilnění. Znáte ten pocit, když se tak procházíte lesem a najednou někoho potkáte, prohodíte pár slov a on Vás pak znásilní? Nic moc. Užila si období kdy se bála sebemenšího doteku a stejně tak období, kdy přišla domů a věděla, že tam budou květiny jako omluva. A pak se stalo - zamilovala se. A ten kdo psal scénář jejího života měl podivný smysl pro humor, protože ona se zamilovala do Aarona, do toho vlkodlaka, který ji znásilnil. Nastěhovala se do sídla a o nějaký ten pátek později si ji našel její bratříček. Bylo by to dokonalý, kdyby neměl v noze stříbro a kdyby tam to stříbro nebylo díky Aaronovi. Ale ona mu to odpustila, stejně jako mu už odpustila znásilnění a zatím ještě ani Aaron nevynalezl nic co by mu odpustit nedokázala. Možná to bude dětskou naivitou, možná nekonečným optimismem. Kdo ví? Jisté je, že si toho ještě zažije dost, protože čekají přírustek.

Žádné komentáře:

Okomentovat