úterý 12. listopadu 2013

Danniel Benjamin

Přezdívka na chatu:  
E-mail hráče:  
Faceclaim: Foto z DA
Danniel Benjamin
Jméno a příjmení: Danniel Benjamin
Věk: 27
Rasa: Člověk

Práce: Kadeřník
Popis postavy: Danniel čili Dann je vysoké postavy cca 190 cm. Jeho tvář je tvarovaná do oválu, i když jeho čelistní kosti jsou razantně na člověka ostřejší. Tmavá barva čokolády se ukrývá v jeho hlubokých očí. Nad nimi má hustější obočí, které mu dodávají lehce nádech mladí. Jeho narůžovělé plné rty ladí s tvarem obličeje. Všechny tvary obličeje zakončují tmavě hnědé až dočerna krátké vlasy, vždy sčesané dozadu. Široká ramena určují jeho štíhlou postavu s mírně vypracovanými svaly.
Mezi jeho neodolatelné koníčky patří kytara. Ať je to elektrická nebo akustická, mezi jeho další koníčky patří knihy. Mezi povahové rysy patří únavné řáděni vlasové tvorby, z čehož Connor absolutně šílí a ještě sourozencům McDorman pronajímá byt.
Historie postavy: Už od narození žije ve městě Faibourne společně s matkou a otcem. Než do té doby, kdy jeho otci přeskočilo, a zbláznil se z přepracovanosti. Od té doby se na něj matka upnula a nechtěla ho pustit na vytouženou školu, nakonec si prosadil svou a vyučil se kadeřníkem. Založil si vlastní malé kadeřnictví v třípatrovém domě, který zdědil po své matce, která před dvěma lety zemřela. Když byl malí, dost často si hrával s mladými vlčaty, alfa ho v jejich přítomnosti toleroval. I když byl raději v přítomnosti obyčejných dětí. Knihy začal milovat od doby, kdy mu zemřel otec. Bylo to pro něj útěk z reality. Od věků puberty se mu líbila Waya. Ale nechtěl se k ní moc přibližovat nebo už jen se jí na něco ptát, či s ní mluvit. Bál se alfovy reakce a nechtěl jsi ho znepřátelit. Několikrát se dostal do problémů s vlkodlaky ze smečky, z čeho vyvázl jen tak, tak. Proto se od smečky drží dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat