pondělí 11. listopadu 2013

Cameron Drigo

Nick: Cam
E-mail: beckynqa@seznam.cz
Faceclaim: Cameron Ugh



VĚK: 19
RASA: Vlkodlak
POSTAVENÍ VE SMEČCE: Omega
PRÁCE: Model
VZTAHY: Blízká přítelkyně Sophie LaRoux

POPIS POSTAVY:
   Cam je na první pohled ten milý hoch, opak je ale pravdou. Má roztroušenou povahu, takže se dokáže chovat v podstatě jakkoliv. Pokud si tě oblíbí je to největší zlatíčko, které udělá první poslední. Pokud ne, radši nezmiňovat. Cam je poměrně dost vysoký, štíhlé vypracované postavy, na kterou je velmi pyšný. Obléká se tak jak chce, kašle na nějaké styly, má svůj vlastní. Má pár jizev, jsou ale malé a člověk je hned na první pohled neuvidí. Cam už vystřídal na vlasech několik barev, nejvíc mu ale vyhovuje černá. To co na sobě miluje jsou jeho oči, které jsou světle modré. Pořád má v sobě ten pud děvkaře, snaží se ho ale omezit. Ano děvkaří stále, ale pokud ho nějaká dívka opravdu natolik zaujme, dokáže být věrný jenom a jenom jí a s děvkařstvím klidně i přestat. Na takovou ale zatím ještě nenarazil. Cam je milý, příjemný, přátelský a vtipný kluk. V podobě vlkodlaka může být někdy i rychle naštvatelný, žárlivý a ironický, to k němu už patří. Díky jeho povaze a tomu jak holkám rozumí si ho oblíbí snad každá. Vždycky byl vítán v každé společnosti. Pokud se mu něco nelíbí nebo je naštvaný vyjadřuje to slovy, nemlátí se. Pokud to jinak nejde přemění se ve vlka a vyřeší to tak.Cam vždycky miloval sporty, tak je tomu i teď. Jednoduše se bez nich neobejde. Podle toho také vypadá jeho tělo, na které je hrdý. Miluje starání se o svoje vlasy. Podle něj je to nejhezčí část jeho těla, nikdy by je za nic nevyměnil. Cam miluje běhání, jako normální člověk nebo v podobě vlka to už je jedno. Nejradši je, když může trávit co nejvíce času venku. Miluje když je volný a může si dělat co chce. To ale neznamená, že nechce být na nikoho vázaný. Naopak velmi rád si také zajde do klubu, kde se pobaví jako za starých dob, kdy byl král všech barů.

POPIS POSTAVY PO PŘEMĚNĚ:
   Cameron miluje svoji podobu vlkodlaka. Jeho srst je poměrně dlouhá, huňatá a krásně hebká. Dost se o sebe totiž stará. Barva srsti je bílo černá. Celou hlavu má čistě bílou. Nejvíce na něm vyniknou právě jeho oči, které zaujmou na první pohled. Vypadá velmi roztomile, ale dokáže být pěkně zlý. Cam jako vlkodlak běhá opravdu rychle, nikdy mu nikdo nestačil, vždy byl ten nejrychlejší. Moc si toho váží, je za tím opravdu hodně tréningu.

HISTORIE:
   Cam se narodil své svobodné matce v Los Angeles. Ta ale při porodu zemřela, takže se z Cama stal sirotek. Vyrůstal v adoptivní rodině, která ho nadevše milovala. Cam byl spokojený i přes to, že věděl, že jeho matka zemřela. Smířil se s tím celkem rychle, protože k ní neměl zabudovaný velký vztah, protože si na ni vůbec nepamatoval. Vyrůstal jako každé americké dítě. Měl jednu starší sestru Linnu díky které věděl, jak se k dívkám má chovat, aby ho zbožňovaly. Byl to takový malý děvkař. Párty, chlast, holky, to byl jeho život. Kašlal na školu, skoro tam nechodil a když už jo, tak pořád jenom vyrušoval. Jednoduše typický bad boy. V devatenácti letech, byl ale nakažený smrtelnou nemocí, všechny v jeho rodině to velmi ranilo. Doktoři mu přesně 10.7 řekli, že má jenom měsíc života. Cam se ho snažil prožít na plno, dělal věci, které doteď neudělal a udělat je chtěl. Jeho stav se ale zhoršoval. 29.7 už se skoro ani nezvednul z postele, jednoduše nemohl. Jeho nejlepší kamarád Dennis byl celou tu dobu u něj. Pomáhal mu a staral se o něj, protože byli jako bratři. Jeden večer byli doma sami. Rodiče a Linna šli do restaurace. Kolem jedenácti hodin Cama chytli smrtelné křeče, věděl, že tuhle noc už nepřežije. Stalo se něco, na co do konce svého života nezapomene. Pamatuje si to sice jenom matně, ale je si jistý, že se Dennis, přeměnil ve vlkodlaka a pokousal ho. Cam nikdy netušil, že právě jeho nejlepší kamarád, je vlkodlak. Potom si pamatuje akorát černo a neskutečnou bolest. Druhý den se probudil a Dennis tam nebyl. Byl tam jenom vzkaz, kde ho najde, že si oba dva musí vážně promluvit. Cam došel na smluvené místo, do jeskyně. Dennis tam už byl, měl potrhané oblečení a zkroušeně sledoval oceán. Když uviděl Cama zatáhl ho dál do jeskyně a všechno mu řekl. To, že je teď vlkodlak a vše co s tím souvisí. Naučil ho se ovládat, aby mohl žít mezi lidmi. Celkově mu se vším pomáhal. Cam nikdy rodičům ani Linně nevysvětlil jaktože se tak najednou uzdravil, jednoduše žili dál. Samozřejmě Cam nestárnul, proto se odstěhoval pryč. S Dennisem žili nějaký čas v Californii. Tam se ale jednou za deset let konal lov na vlky. Zabili Dennise. To Cam nedokázal unést, mstil se, zabil všechny, kteří na tom lovu byli. Nemohl tam už dál žít. Putoval všude možně. Žil hodně dlouho sám, dost dlouho truchlil kvůli Dennisovi, ale po nějaké době se s tím už smířil, takže žil dál ten samý život děvkaře. Každý den trénoval běh, hodněkrát se potkal s vlkodlaky, které většinou vyprovokoval, takže šli po něm, on jim ale vždycky nakonec utekl. Tohle byl pro něj veliký adrenalin a stále se zlepšoval. Jenže ho už nebavilo žít takovýhle život, potřeboval někam zapadnout. Hledal nějaké místo kde může být a díky tomu narazil na Faybourne.


Žádné komentáře:

Okomentovat