pondělí 11. listopadu 2013

Scarlett Reyers

Nick: Scar, Scarlett, Lettie a když už je to fakt hardcore, tak Kukuřice 
E-mail: Strange-delirium@seznam.cz 
Faceclaim: Eva Green



VĚK: 138 let
RASA: vlkodlak
POSTAVENÍ VE SMEČCE: Omega, Faybournská smečka
PRÁCE: Spisovatelka na volné noze
VZTAHY: žije s Kayleigem , se kterým ji nově pojí mnohem více než přátelství...



POPIS POSTAVY: 
   Scarlett je tak nějak přiměřeně vysoká, měří okolo 170 cm, a má štíhlou sportovní postavu. Rysy obličeje jsou jemné, půvabné a tvář lemují asi do půli zas dlouhé lehce zvlněné vlasy světlé kaštanové barvy. K nim ladí ostře zelené velké kukadla. Ačkoliv na tomhle světě žije už nějaký ten pátek a neviděla toho zrovna málo, nikdy nepřestala být snílkem a tak trochu romantikem. Vždy se v lidech (či vlcích) snažila vidět jen a jen to dobré, díky čemuž ale také dost často schytala od života pořádný kopanec. I tak jí to ale nikdy neomrzelo a v nejbližší době asi ani neomrzí. Asi jako jeden z mála vlkodlaků nikdy nenašla potěšení v zabíjení, spíš se realizuje v tom, že pomáhá. Nenávidí pocit, že kdyby se jí jednou snad něco stalo, nic tu po ní nezbyde. Dalo by se říct, že je i náladová, protože ke každému se chová trochu jinak – někdy je hravá provokatérka, jindy zas trochu infantilní snílek, ale prakticky vždy, vždy je milá. Je spíš samotářka, přestože smečkou by možná nepohrdla…Jenže co zatím viděla jinde, pro některé Alfy znamená smečka buzerace a té si užila už až až. Naučila se taky být slušný flegmatik a zvládat těžké situace s klidnou hlavou, což jí trochu dává navrch v tom, že se ve svém dosavadním životě ze vzteku neovládla snad jen třikrát. Na druhou stranu, už dávno si vytvořila trochu černý a chytrý humor, díky kterému může znít trochu sarkasticky a drze, a vždycky byla blázen do historického šermu a (světe div se) zbraní. S ohledem na její povahu také není zarážející, že miluje staré filmy, hudbu a knihy (i když v tomhle případě si ráda přečte i něco o vlkodlacích).

POPIS POSTAVY PO PŘEMĚNĚ: 
   Jejího vlka není moc těžké popsat, protože je dost podobný tomu, jaká je ve své lidské podobě – velikostně když už, tak menší se světle hnědou srstí a zelenýma očima. Ve vlčí podobě je asi tahle zelená ještě ostřejší a působí tak trochu jedovatě.

HISTORIE : 
   Scar pochází z Anglie z jedné vzdálené boční větve jakési nižší šlechty, čímž se její rodina s radostí chlubila. Tak měli totiž krom peněz i titul. Byla dcera, se kterou měli velké plány, ale také problémy. Šlo to, že tato svobodomyslná idealistka neměla ani pomyšlení na vdávání, kdyby to nebylo z lásky, proto veškeré snahy rodičů sabotovalo, až byla takřka vyhozena z domu. Kupodivu, jí to nevadilo. Její pravý život totiž začal, když jí bylo 25 let. V té době přestalo být důležité, kdo byla předtím nebo kde žila, protože musela začít takřka od znova. Co se pak týče její proměny, ani neví, kdo jí má na svědomí – asi byla ve špatný den na špatném místě. Nutno však dodat, že kdyby dotyčného potkala, pravděpodobně mu poděkovala. Opravdu. Ze svého života hledala útěk už dost dlouho a on jí to, sic trochu bolestivým způsobem, umožnil. Co bylo tedy dál? Scarlett zmizela, začala cestovat a dělat to, co chtěla. Nikde se nezdržela dlouho, nikde se neusazovala. Vždycky měla trochu roztoulanou duši. Zapojila se do obou světových válek na straně Britů, a to v bojišti jako polní doktor. Měla tehdy štěstí, že ji vzali i jako ženu. A měla také štěstí, že se jí po celou dobu kulky, střepiny, nebo cokoliv jiného, vyhýbalo. Oproti tomu mnoha chudákům zachránila život. Po té, co v Berlíně podepsali mír, počkala dva roky, než jí to zase zatáhlo jinam. Tentokrát do USA. Udělala si několik vysokých škol z historie. Snad z recese nejraději navštěvovala přednášky o moderních dějinách. Začala psát, ale pod pseudonymy, samozřejmě. Také u žádné z jejích vydaných knížek nenajdete její fotografii. Přesto jí psaní baví a dokázala si tím vydělat nějaké peníze pro přežití. Stále ale nikde nemohla zůstat moc dlouho, bála se, že by někomu ublížila. Když pak slyšela o Faybourne, rozhodla se, že to zkusí…Zkusila… A vlastně našla to, co hledala. Svůj vlastní druh, několik dobrých přátel a… no… červenou hučku.

Žádné komentáře:

Okomentovat