pátek 27. prosince 2013

Kayleigh Attenborough

Nick: Alci
E-mail: AlcielleBaggins@seznam.cz
Faceclaim: Matthew Davis (Ernesto Riley)


VĚK: 37 let
RASA: vlkodlak (nečistokrevný)
POSTAVENÍ VE SMEČCE: delta
VZTAHY: spolubydlící Scarlett, ke které má mnohem silnější city než pouze kamarádské...
PRÁCE: Profesor na střední škole

POPIS POSTAVY:
   Kayleigh je šaramantní středně vysoký muž. Má hnědé vlasy, vypracovanou postavu a temně zelené oči. Je nenáročný, skromný a poměrně hodný chlap, tedy byl, dokud nebyl proměněn. Ale o tom v historii. Dnes je z něj zatvrdlý starý mládenec, už sedm let, před sedmi lety se mu změnil život a od té doby se uzavřel do sebe.


POPIS POSTAVY PO PŘEMĚNĚ:
   Kay měl smůlu, i jako vlk vypadá divně, zapletl se se severoamerickou tlupou vlkodlaků a ti se vyznačují vzhledem vlka hřivnatého. Je to predátor na vysokých černých nohách, s odstátýma ušima a vzhledu lišky. je také velmi tichý, protože našlapuje velice zlehýnka, je to jeho významná vlastnost. Umí se připlížit a zaútočit z bezprostřední blízkosti.

HISTORIE POSTAVY:
   Kayleigh se narodil v Severní Karolíně, jako obyčejný syn učitelské rodině. Vyrůstal ve středních poměrech a tím se vyznačoval, byl totiž skromný a hodný. Někdy až příliš. Vždycky chtěl pomáhat. Mít velkou rodinu a dům a jeho životním posláním měla být kantořina, miluje historii, hlavně proto, že se z ní dá poučit a hledat moudro. No a také to dokázal, dostudoval vysokou a udělal vše pro svůj sen, stal se učitelem a mohl předávat poučení z historie všem svým žákům, připadal si jako v ráji, našel si dívku, kterou miloval, jenže jednoho dne, se mu život změnil, seznámil se s partičkou sígrů, ani nevěděl jak, byl to jeden večer při oslavě maturit, on byl ještě mladík, těsně po studiích a oni byli klasičtí špatní hoši. Pařby, drogy a sex. Ukázalo se, že tihle hoši byla zdivočelá část smečky místních vlkodlaků, o nich nic nevěděl, jak by také ano, byl pragmatik a historik, někdy snílek ale nikdy nevěřil v nadpřirozeno. Ale možná právě proto se ti vlci rozhodli, že je adept pro jejich podivnou kompanii. Zavlekli ho do lesa kde ho pokousali, odnesli s sebou a pak už Kay neví nic než že se probudil jako vlk. Vlkodlak ve špatné společnosti, nevěděl kam jít ani co dělt, takže se k nim rozhodl přidat. Tohle se stalo v jeho sladkých devětadvaceti letech. Se smečkou lozil po barech, holky dávaly rády a hojně a který chlap by si to nakonec neužíval. Opojení ale netrvalo dlouho. Jednoho dne, rok po proměně se sjel neznámou drogou, byl mimo sebe,každopádně si ale pamatuje tu dívku, že to nechtěla, ale on byl až příliš zdrogovaný aby ji nechal jít, zatáhl ji do skladu a v něm začal s těmi doteky, fackami a kdoví jakým svinstvem si ta nevinná malá holka musela projít, pak jako by nic vyskočil ze dveří a už mizel jako vlk... Když se pak probudil ráno a došlo mu co se stalo, zmizel z města, od rodiny a začal pracovat v New Yorku jako barman. Jeho život byl prázdný, zahořkl, stáhl se a stal se z něj samotář. Jakmile to šlo, opustil zaprášené ulice New Yorku a zamířil do Faybourne, kde si koupil malý byt a našel opět práci profesora na střední škole, doufá, že konečně najde klid a mír mezi "lidmi" jako je on...



Žádné komentáře:

Okomentovat