neděle 15. prosince 2013

Samantha McGrayová

Nick: Sam
E-mail: kollarova.jana583@gmaiul.com
Faceclaim: Hilary Duff


VĚK: 19 rokov
RASA: vlkodlak
POSTAVENÍ VE SMEČCE:
delta-nová
30. 12. 2013 - Omega, smečka Faybourne
VZTAHY: Mama-knihovníčka, otec-opustil ich-vlkodlak
PRÁCE: brigáda-u veterinára…ale inak študentka



POPIS POSTAVY:
   Sam je vyokoá okolo 175 cm. Má dlhé blond vlasy, ktoré si rada vyčesáva. Tiež sa rada oblieka, ale nemá rada podpätky a šaty. Má hnedozelené oči, ktoré si rada maľuje. Jej pery sú ružové a natiera si ich priehľadným leskom. Je to milá osôbka, ale niekedy až rebel. Tiež je trocha uzavretá a niekedy koná na vlastnú päsť. Miľuje zvieratá a preto si ako brigádu našla výpomoc v miestnom zverolekárstve. Jej mama vlastní malé kníhkupectvo, kde Sam trávi väčšinu svojho času. Ale keby ju niekto napadol, vedela by sa brániť.

POPIS POSTAVY PO PŘEMĚNĚ:
   Sam je bielo-sivý vlkodlak. Je dosť veľká a mohutná. Ale nižšiako bol jej otec. Jej oči sú po premene do zlata. Jej srsť je hrubá a teplá. Má strednú dľžku, ale nie je dlhá. Vyzerá nevinne, ale keď jej ide o život dokáže sa brániť a útočiť. Nedajte sa oklamať jej vzhľadom.

HISTORIE:
   Sam sa narodila v New Yourku. Keďže ich opustil otec, mama to nezvládla a odišla aj so Sam do Faybourne. Tam si jej mama (Grace) kúpila kníhkupectvo, kde sa jej darí. Sam si začala pomaly zvykať na nové prostredie a našla si tu aj brigádu- u jedného známeho zvelolekára. Zvieratá sa jej však trocha báli, keďže vycítili, že je vlkodlak. Jedine si rozumela so psami. V škole sa jej darí dobre, ale nenašla si tu priateľov. Každí si totiž všimol, že je iná. Dopočula sa však o tunajšej svorke a rada by sa knim pridala. Okrem toho rada číta a v maminom kníhkupectve trávi všetok svoj voľný čas. A keďže chce, aby si ju v škole všímali, je totálna rebelka. Porušuje pravidlá a už mala niekoľko potýčok s políciou. Kebyže si prečítate jej policajné záznamy, neuverili by ste tomu. Ale nakoniec sa jej tu zapáčilo.

Žádné komentáře:

Okomentovat