pondělí 21. dubna 2014

Jeremmy M. Benloise

Nick: June
Faceclaim: Wade Poezyn



VĚK: 22 let/350 let
RASA: vlkodlak
POSTAVENÍ VE SMEČCE: delta
PRÁCE: prodavač a majtel obchodu se zbraněmi



POPIS POSTAVY:
   Tmavé vlasy, temně modré oči se zábleskem platinové šedi, věčně nakrčené rty v prostopášné, hříšném a nikdy nemizejícím úšknku, který nejedné dámě projede tělem až do nejmenovaných partií..Darebácký vzled..dva metry vysoká a poměrně statná postava..Jo, to vše by Jeremmyho vykreslilo.Jen ne dokonale. Je totiž snem nejdené slečny a každá by ho popsala jinak..jakoby se snad dokázal ženu od ženy změnit.Ale není tomu tak. Ne že by byl naprostý model..i on má své chybičky, jako třeba zjizvená záda, na které je vlastně také víceméně hrdý. Je prostě svým způsobem osobitý, zvláštní a podmaní si vás svým dominantním, sebevědomým vystupováním a intelektem, který se projeví kdykoliv se na vás byť jen podívá a nebo otevře pusu.Která vlastně taky není bez chybičky.Spodní ret kousek od pravého koutku poznamenala menší jizva, která mu však na kráse neubírá a spíše mu ještě jakoby dolaďuje ten rošťácký, neodolatelný vzhled. Je to ve své podstatě dobrák od kosti i když se naučil nedávat to moc najevo.Hraje si spíše na zlého hocha, jakoby si vytvářel kolem sebe pocit izolovanosti aby se ujistil, že už o nikoho nepřijde.Ublížíte mu? Setkáte se buď jen tváři bez emocí, smíchu a postoji „mě je to jedno“ a nebo v těch horších případech..s jeho pěstmi.Ať tak či tak, nedá najevo co cítí a bolest přetaví do jiných emocí.Především do vzteku.Avšak převážnou většinu času si vybíjí tyto pocity v postelových aktivitách, střelných zbraních a boji.Rád se pere a i když jeho postava je spíše mohutná, je překvapivě mrštný. nejhorší na něm je to, že nikdy nemůžete očekávat co přijde.Nikdy nemůžete dopředu tušit co udělá a i když si myslíte, že jste nalezli nějaký jeho vzorec chování, jste na omylu. Protože pokud nějaký má, skrývá ho i sám před sebou.Jediné co je jisté že má je styl, charakter, sílu, dominanci a svou paličatou hlavu kterou před nikým neskloní.
   Jeho potíž je v jedné věci..A to že i když je vlkodlak, nikdy se nepřeměňuje.Ne pokud je jediná byť i mlhavá možnost že to jde jinak.Jako vlk je nezvladatelný­.Nekontrolova­telný a hrubý.Ryzí živočišnost a zvířeckost ovládá veškeré jeho počínání a on se nezastaví před ničím.Dosud nenašel nic co by ho dokázalo zkrotit a tak raději svého vlka drží na uzdě dokud to jde..Pokud se však proměnit musí, je mu poté velmi nevolno a je slabý jako dítě.Většinou pak není dlouhou dobu schopen ničeho.
Vlastní zde poměrně slušně zásobený obchod se zbraněmi.Co však neví každý je to, že také vlastní oddělení se zbraněmi, které sám vyrobil a které jsou naprosto odlišné od seriově vyráběných zbraní a jsou tak o hodně účinější a také vzácnější.Je to jedna z jeho oblib a tráví tím většinu volného času..vylepšuje, vymýšlí a sestrojuje různé zbraně.Od „prostých“ dýk, které jsou samy skvostem, po nejrůznější střelné zbraně a výbušniny.

POPIS PO PŘEMĚNĚ: 
   Jeho vlk je vlastně jen zvířecí část jeho sama.Žádná lidskot, která se objevuje v jeho rysech, když je člověk, ten náznak skrytého dobra v něm vymizí. Jakmile ho uvidíte, napadne vás jediné..Surovost. Síla..a podobné ekvivalenty.Jeho vlk je ztělesnění,syrového zvířete, hrubé síly a často i brutality.Dodnes se nenašel nikdo kdo by ho byl schopný zkrotit a když je nucen se proměnit..Není to nic dobrého.Jeho těělo je mohutné, pevné a hrozivé.Přes oko se mu táhne jizva, která mu dodává na krutosti.Srst je žíhaná odstíny šedé, černé a překvapivě bílé, jakoby snad příroda měla ráda ironii pro to aby krev, jeho obětí kontrasatovala na jeho těle jako trofej.





HISTORIE:
   V době kdy byl ještě malý se mohl chlubit skvělým životem.Patřil do kruhu vysoce postavené rodiny své doby.Byl chloubou své rodiny a měl převzít všechnu zodpovědnost po svém otci protože jeho rodinu postihla veliká ztráta o které nidy nemluví a proto dědictví padlo na něj.Zpočátku se zdálo že snad nikdy nenabyde svalů ať snědl co chtěl a pořád si držel nechtíc svou překvapiě útlou postavu, která v jeho rodině nebyla zvykem.To až poslední roky života v tomto prostředí se na něm podepsalo a on vyrostl a zesílil. Po všech stránkách.Neštěstí střídalo neštěstí až zbyl v rodině úplně sám.Všechna ta tíha spočívala na jeho bedrech a on neschopen se vyrovnat se svým osudem a připomínkou někdejšího života prodal usedlost-tedy, všechny usedlosti a rodinný post proto aby mohl utéct své minulosti.Jenže si neuvědomovoal, že problém je v něm a že před sebou neuteče. Což se mu potvrdilo postupem času, kdy zjistil že jeho proměna opravdu není pár hodin uvolnění bez vzpomínek..ale krvavá řež a smrt pro všechny v okolí..Jeho rodiny nevyjímaje jak později zjistil. Zřekl se sám sebe a svých ideálů a celý se kompletně změnil v tuoze utéct aspoň před částí svého já.Před tou zvířecí stránou pošpiněnou krví všech kteří mu padli pod zuby.Žil naprosto v rozporu se zásadami jež měl ctít a stal se z něj spíše sukničkář a bohém.Mnohokrát za svůj život byl uvězněn a mučen a to pouze a jen proto, že něco vyvedl aby mohl být chycen a podroben trestu, jakoby mu to snad pomáhalo se vyrovnat sám se sebou a jakoby snad mučení mělo očistit jeho duši.Teď už je však jiná doba a on už ani za mák nepřipomíná to co dříve bylo.Stále nosí jméno svého rodu, jakoby si snad i přesto chtěl sobecky uchovat nějaké pouto..Krom jména však nechal svou minulost za sebou a žije pouze přítomností a spoléhá se jen na sebe.Otevřel si z velkého jmění, které nikdy neutratil a spíše zůročoval obchod se zbraněmi a žije si svůj život podle toho co se mu připlete do cesty nikdy neplánujíc dopředu.


Žádné komentáře:

Okomentovat