sobota 12. dubna 2014

Sawyer Scales McDorman

Nick: Miki, Drey
E-mail:
miki.navratova 
Faceclaim: Ben Barnes

JMÉNO: Sawyer Scales McDorman
VĚK: 19
RASA: Vlkodlak
VZTAHY: Syn Anemoon Scales a Patrika Connora McDormana



POPIS POSTAVY:
   Po matce má nespoutanou povahu. Je divoký, drzy ale umí být milý, rád a pomáhá. Jde vždy za svím snem a srdcem. Raději si popálil prsty jako kdyby se měl vzdát. Po svém otci zdělil zase vetší odvážnost a přímočarost. Dokáže být několik hodin hyperaktivní a neunavit se. Je prostě bojovné povahy, ale umí být i milý a přátelský. Má docela podobnou povahu po matce a otci. Nejlepe se cítí ve společnosti kamarádů a rodiny. Miluje svou mamču, ale i otce.

POPIS:
   Ve vlčí podobě je takový trošku menší než otec, ale zase o centimetr větší než matka. Jeho zbarvení srsti je tak něco mezi černou a bílou. Takoví světlá šedá, více se klání k bílé. Jeho oči jsou v barvě takové, jako v lidské podobě.
HISTORIE:
   Jeho historie je pro začátek krátka. Narodil se dvoum mladým, docela dost mladým vlkodlakům. Anemoon a Patrikovy. Tyto rodiče už měl rád snad od začátku, i když otec u jeho porodu pry nebyl. Jeho maminka mi řívala že otec měsíc před jeho narozením zmizel ani se neozval. Narodil se a otce neměl. Do nějakého věku rostl po boku matky. Ta jako mladá maminka se učila i ona, aby se naučila jak být matkou a také zmoudřela. Velice rád od malička běha a to mu zůstalo až do teď. Jeho ocet se nakonec vrátil a snažil být u nich. Taký se to daří. Otec je s nimi. Rodina je v celku. A co bude dál? To netuší.
(PS: Profil pak postupem času domlním, dle toho jak se bude rozvíjet. ^^)

Žádné komentáře:

Okomentovat