neděle 10. listopadu 2013

Evanlyn

Nick: Alci
E-mail: AlcielleBaggins@seznam.cz
Faceclaim: Ruslana


VĚK: 28
RASA: čistokrevný vlkodlak
POSTAVENÍ VE SMEČCE: Žije ve smečce s vlky a v ní je Alfou, s současné době je ve Faybournské smečce jako beta (od 2. 11. 2013)
PRÁCE: profesionální společnice
VZTAHY: Chráněnka Marcuse Warda, složitý vztak s vlkem Samuela Taylora

POPIS POSTAVY:
   Evanlyn je nádherná snědá divoká žena s pronikavýma skorem černýma očima a dlouhými černými vlasy po zadek. Její pohled vás propaluje do morku kostí, je pronikavý a hluboký jako věk, který sdílí. Její povaha je nespoutaná, lidskou povahu plně zavrhla a žije jako vlčice. Je zdivočelá a bez lidských emocí. V lidské podobě se nezjevoval tudíš všechny povahové rysy plynou z její vlčí podstaty.



POPIS POSTAVY PO PŘEMĚNĚ:
   E'Khraw je černá silná a dominantní vlčice. Její oči jsou pronikavé stejně jako v její lidské podobě. Ve své smečce je uznávanou a milovanou alfou. Je silná, rozhodná a nemilosrdná k těm, co smečku zradí či ohrožují. Miluje hromadný lov a užívá si nespoutanost přírody. Její prioritou je ochrana smečky pro kterou by položila život. Jediné co jí trápilo je fakt, že nebyla nikdy schopná zplodit další generaci a proto byla její smečka vždy pronásledována jinými se snahou její moc svrhnout.

HISTORIE POSTAVY:
   Evanlyn se narodila dvěma betám, čistokrevným vlkodlakům. Ještě když byla štěně, byla její rodná vesnice napadena skupinou lidí, kteří se rozhodli vlky vyhladit. Její matka ji ještě z posledních sil smrtelně raněná donesla do lesa kde vedle roční Evanlyn zemřela. Tam ji o dva dny později nalezli vlci. Alfa pár jejich smečky si štěně vzal za své a E'khraw, jak byla pojmenována, vyrůstala jako pravý vlk. Byla trénována na silnou vůdkyni a tou se také po smrti alfa páru stala. Vedla smečku již od svých 10 let. Její instinkty se přízpůsobily vlčímu životu a její lidská podstata byla zapomenuta, nejspíš o ní ani nikdy nevěděla. Jako Alfa měla jedinou potíž a to tu, že nebyla schopna zplodit potomstvo. Nevěděla o své odlišnosti a to se stalo slabinou její smečky. Opustilo ji několik partnerů a dokonce se jí pokoušeli sesadit a zabít. Smečka jí ale zůstala věrná a vždy se ubránila. Tedy skoro vždy. Při posledním vpádu silného protivníka smečka podlehla. Její mladí byli roztrháni a E'Khraw smrtelně raněna. Tedy byla by smrtelně kdyby neměla schopnost se léčit. Přežila pouze ona a její nejlepší přítelkyně Raila, samozřejmě vlčice. Když byla Evanlyn v bezvědomí, její tělo se změnilo na člověka. Raila byla zmatená a nevěděla co dělat, podle pachu ale bezpečně poznala svou kamarádku a dotáhla ji do nejbližší zabydlené oblasti. Tak se Evanlyn s Railou ocitá na hranicích lesa u Faybourne. V podobě, kterou nikdy nepoznala…
   Za dobu života ve Faybourne se seznámila s mnoha vlky. Její život zde nebyl příliš jednoduchý, nebyla schopná přeměny ve vlka. Ačkoliv ji Marcus učil, propadala zoufalství o to víc, když jí její věrná družka a poslední spojnice s jejím starým životem, Raila (vlčice) opustila, neboť strádala ve městě vlkodlaků. Setkává se s lékařkou Symphony Winters, která jí více než ochotně ukáže tajemství těla které doposud nenáviděla, lidského těla. Díky tomu, že ji přiměla přijmout lidské tělo, mohl ven i vlk a Evanlyn je opět schopná přeměny. Postupně se taktéž učí verbální komunikaci, která stále částečně pokulhává.Učí se ale díky své práci u zámožného Toriana. V poslední době ji kompikuje život, sama neví jestli příjemně či nepříjemně, nový vlkodlak ve městě Sammy...

Žádné komentáře:

Okomentovat