sobota 29. března 2014

June Brannen

Nick: June
E-mail: suchejlist@email.cz
Faceclaim: Lauren Cohan

JMÉNO: June Brannen
VĚK: vypadá tak na 22 jinak je jí kolem 400 set let
RASA: vlkodlak
VZTAHY: zatím žádné
PRÁCE: Policistka





POPIS POSTAVY:
   Jaká je? Doopravdy? To nejspíš ještě nikdo nepoznal.Protože dík životu, který není jen tak nějaká peřinka se naučila žít a chovat tak aby ze všeho vytřískala co nejvíc.Svině, mohli by říct ti co s ní měli co dočinění.Mrcha, nevyzpytatelná prodejná svině.Je s tím, kdo jí v tu chvíli nabízí nejvíc a dotyčného nepodvede dokud nedostane lepší příležitost.Uvnitř je to vlastně jen holka, která se musela naučit žít a postarat se o sebe.Ve skutečnosti je to celkem milá holka.Obětavá a dohnaná k chování které se jí vlastně příčí.Schovává se za masku milé, schopné a nevinné dívky, která většinu času tráví svou prací.Nikdo by do ní nikdy neřekl že se chová jako mrcha. Má ráda bojové sporty, i sporty se zbraněmi.Umí střílet ze všech zbraní, zacházet se zbraněmi všeho druhu. Většinou pozná když jí někdo lže protože ona sama umí lhát vcelku bravurně.Což jí dost často pomáhá v její práci..Je chytrá a dokáže si spojit i ty nejmenší stopy..Navíc má známosti všude po světě, takže je docela schopná sehnat si vše potřebné k tomu aby vás potopila..a stačí jí pár kliknutí a ví o vás první poslední.
Pro ty kdo se jí zalíbí má však mírnou slabost a tak k nim není až tak krutá a nevyužívá je až tak moc jako se to poštěstí ostatním.
Co se týče vzhledu..No nemůže si stěžovat.Vysoká tak akorát, sportovní postava..štíhlé, dlouhé nohy, tam kde by mít měla tak tam taky má..Prostě jak by řekli ostatní.Je to kus.Pronikavé oči, světle hnědé vlasy a jemné rtíky..lehce bledší pleť ale ne nijak nezdravě..Jo, je přitažlivá a ví to o sobě.A někdy toho popravdě i využívá.



POPIS PO PŘEMĚNĚ:
   Na to že je dívka je poměrně dobře stavěná.Silné tělo, které se s ladností pohybuje podrostem a jejím očím neunikne ani smítko.Jo, tak to je ona.Vlčice, které jde v očích vidět její nevyzpytatelnost, kterou v lidské podobě tak umně skrývá za důvěryhodnou a milou maskou.Její srst hraje tóny šedé, bílé a místy až černé.

HISTORIE:
   Narodila se v jednom městečku, v severní části dnešní Francie-přesné jméno už si nepamatuje.Měla dvojče Teresu.Byla velice naštvaná na své postavení jakožto ženy tehdejší doby a velice proti tomu vystupovala.Tím dostala sebe i svou rodinu do velkých problémů. Avšak ona se nebála a ať jí potrestaly jakkoli, vždy si šla za svým.Jelikož její dvojče bylo více „uťápnuté“ bránila ji a pokaždé když se jejich despotický otčím vrátil, jí vždy někam schovala a tresty a křik odnášela i za ní.Jednoho dne, když jí bylo 15 jí její otčím znásilnil.Od té doby se zatvrdila a vystupovala čím dál radikálněji.Což se jí vymstilo.Jednoho dne, kdy se vracela z dalšího pobytu ve vězení za protesty jí tížila neblahá předtucha.Když vešla do domu, uviděla v tratolišti krve svou matku i své dvojče a její otčím seděl uprostřed toho všeho.Nechápala co se dělo, rozběhla se ke své sestře..Snažila se zastavit její krvácení, ale i přes všechnu snahu jí po chvíli umřela v náručí.Poté jí její otec chytl za vlasy a odvlekl jí do lesa, kde jí přivázal ke stromu a střelil jí do hrudníku a do břicha.Když už se loučila se životem, našel jí jeden potulný vlkodlak a přeměnil ji. Jakmile jí vysvětlil co z ní udělal, zmizel a ponechal jí osudu.Hned další noc našla svého otčíma a chladnokrevně ho zabila.Od té doby se potlouká světem.

Žádné komentáře:

Okomentovat