neděle 17. srpna 2014

Alistair Reed Morson

Nick: Gree
E-mail:
Faceclaim: Ryan Gosling


JMÉNO: Alistair Reed Morson
VĚK: 199
RASA: Vlkodlak
VZTAHY: Ke smečce, vztahy defakto nemá, funguje jako tyran Haylie Hatchett
PRÁCE: Špinavá práce, vraždy, vydírání, na cokoliv si smečka vzpomene, kamufláž zbohatlíka

POPIS POSTAVY: 
   Mít každého v hrsti. Tak, aby prosil o život. To je účelem Reedova života. Není to touha po moci, po ovládnutí celého světa. Tomu nikdy nepřišel na chuť. Ale ten půvab chvíle, kdy máte život druhého člověka v rukách, jeho osud, jeho poslední dech? To je něco, co se nezapomíná. Tak vznikají psychopatičtí vrahové, magoři, co nezaváhají ani okamžik a užijí všelijakých nástrojů k vašemu pokoření. Třeba i hřebík do lebky. Detail. Plno krve, ale ta chvíle moci? Opojná.
    Svým způsobem je Reed hračička. Rád se baví a rád dává své zábavě průchod. Ovšem tyto chvíle často končí smrtí. Ne jeho samotného, spíše společníků, kterými se obklopil. Je to přesně ten typ člověka, který se chvíli usmívá a ve druhé praští vaší hlavou o barový pult a rozpárá vám ústa skleničkou, ze které jste s ním před okamžikem pili whisky. Není snadné ho urazit, nebo možná naopak je, ale nasadí dokonalou pózu člověka, kterému to nevadí. Aby vás nakonec překvapil ve sprše a uškrtil sprchovou hadicí.
    Přetvářka ho baví a ostatně to snad ani není přetvářka. Ani role. Je to on sám, jen zvláštní v mnoha směrech. Když se mu něco nelíbí, umí to dát najevo, ať už fyzickým kontaktem či chováním rodiče, jehož dítě něco provedlo. Obvykle něco velmi špatného. Jeho nadřazenost je zřejmá z prvního pohledu, ač si sem tam rád zahraje na ublížené štěňátko, které potřebuje pomoci. Jen proto, aby dotyčného nakonec zničil.
    Miluje mučení všeho druhu. Rozžhavené železo, pomalé odsekávání končetin, lití kyseliny na kůži či jen psychické týrání? Miluje všechno. Způsob, jakým dokáže jedinec zešílet. Možná je sám tak trochu magor, ač si to nemyslí. Ne, on je naprosto v pořádku. Ale sledovat křik a prosby o skončení utrpení? Jaká to rajská hudba.
    Na svém těle má několik tetování. Pravou část hrudi zdobí jedno velké křídlo a pod levou klíční kostí je v angličtině vytetován nápis „Cesta do pekla je dlážděná šílenstvím“. Záda zdobí tetování velké děsivé lebky jako odraz smrti.


POPIS PO PŘEMĚNĚ:
   Silný, pyšný, arogantní. Ten, který nemá rád konkurenci a kterou by nejradši zadupal do země. I to se může stát. Patří k silným jedincům, kteří zastrašují především svým vzhledem. Na dlouhé běhy není, spíš kratší, kde využije především svoji sílu a neférovost.

HISTORIE: 
   Je jedno kdy se narodil. I komu. Nikomu na tom nesejde. Možná pár historikům, kteří touží dozvědět se něco víc. Alistair byl vždy tak trochu mimo dění. On se vyžíval jen ve smrti. Kdo ví, zda to byla už porucha od dětství nebo vypěstovaná závislost časem. Netuší. Jednou se to prostě stalo. Jakýsi zlom v jeho hlavě. Možná za to mohl ten šílenec, co ho pokousal. Možná za to mohla ona doba. Netuší a vědět to ani nechce. S vlkodlakem se zrodila ta nejtemnější stránka. Vraždy, únosy, týrání, všeho byl schopný. Ani ne tak pro peníze jako spíš pro ten požitek. Pro tu moc.
    Všimli si ho. Jakpak by ne, když dělal to, co dělal. Jim se to líbilo. Jemu taky. Oboustranná dohoda vznikla z tohoto závazku a Alistair se přidal ke smečce, kde si oblíbil jednu vlčici. Malou, nenápadnou. Vnitřně prázdnou. Ach jak se mu s ní dobře hrálo. Trápit ji. Držet nad ní pomyslně napřáhnutou ruku, aby viděl, jak se krčí. Jak se bojí svého trestu a smrti. Jak rád ji vyhrožoval. Jak rád ji týral. Psychicky ničil. Byla pro něj panenkou, do které můžete píchat špendlíky a přesto se nezmůže na odpor. Protože ví, že by nevyhrála. Nikdy neměla sílu, ani fyzickou, ani tu psychickou.
Teď pro ně dělá špinavou práci. A ještě si vždy najde čas na svou maličkou princeznu. Nebo možná je lepší říci otrokyni? Ano, tou se pro něj stala. Mazlíčkem, kterého si rád pomučí. Když ona je tak sladká, jak pláče. Jak se snaží. A přesto nakonec vždy podlehne prosení a žádosti o odpuštění. Dostal ji na starost. Zase. Ne, že by mu to vadilo. Naopak. Rád si jí bude mučit i tady. Je to jeho zábava.

Žádné komentáře:

Okomentovat