neděle 17. srpna 2014

Anya Beatrice Scales


E-mail: emi.novak@seznam.cz 
Nick: Anya
Faceclaim: dítě India Eisley, dospělá Nicola Peltz






JMÉNO: Anya Beatrice Scales
JMÉNA RODIČŮ: Skylar Turqoise Scales, Richard Scales
DATUM NAROZENÍ: 4. 5. 2014
RASA: Vlkodlak

POPIS POSTAVY:
    Ďáblík s tváří anděla, tak je nejčastěji popisována těmi, kdož ji znají delší dobu. Má svou vlastní  hlavu a když se zasekne, jen tak něco s ní nehne. Ráda a často si dělá věci po svém a na názory okolí až tak nehledí. Její nálady se střídají jako na horské dráze a za jediný den se jich vystřídá klidně i několik. Vždy musí mít pravdu, nic jiného si jednoduše nepřipouští. Pokud není po jejím, dokáže se pořádně vytočit, třeba i pro maličkost. Když někdo zdržuje nebo cokoliv trvá byť jen sebedelší dobu, je velmi podrážděná a často až nesnesitelná. Nejraději by si vše zařídila sama a to v co nejkratším možném čase. Není příliš radno ji rozčílit, jelikož velmi snadno vybouchne. Zanedlouho se však opět uklidní a je více přístupná. Nemá ráda samotu a často vyhledává společnost. Nemá problém začít konverzaci a je ochotna přistoupit na prakticky na jakékoliv téma. Často ráda využívá sakrasmus, což je mnohdy zabiják celé započaté konverzace. Je velmi dobrá herečka, čímž ostatní často přesvědčí. Anya je celkově velmi aktivní, snadno se nadchne pro jakoukoliv věc. Když si něco zamane, nehledí na to, že se třeba někomu znelíbí či dokonce poruší některé zákony. Jednoduše musí dostat právě to, co chce a za každou cenu. Celkově své emoce nedává nikterak najevo, nemá to zapotřebí. Jen velmi málo lidí ji pozná do hloubky, ale ti, kterým se to povede, si mohou směle blahopřát. V Anye je totiž přes celou její povahu možné nalézt přítele, který dokáže hájit zájmy kamarádů jako své vlastní. Kdo se jednou dostane do blízkého okruhu, už se z něj tak snadno nevystoupí. Její největší vášní jsou již odmalička auta. Snad to má v genech či co, ale jednoduše tomu tak je.
    Anya je drobná, nenápadná dívka. Díky své výšce se snadno ztratí v davu, čímž je i lehké ji přehlédnout. Ji samotné však tento fakt nevadí, alespoň je, dle vlastních slov, ohebnější a hbitější než lidé vyšší postavy. Po lopatky dlouhé vlasy, jež mají přírodně hnědou barvu, nosí s oblibou ve všech možných účesech. Nejčastěji je však viděna s rozpuštěnými kadeřemi, které ji volně splývají podél obličeje. Ten mnohdy působí dojmem masky, jelikož sama Anya se jen málokdy usmívá, ale ani toto není zaběhnutým pravidelm. Pod tenkým obočím se nacházejí oči, jejichž vnitřní koutky se mírně stáčejí směrem dolů. Samotná duhovka je barvy žíhané šedé, při pohledu z určitého úhlu se mohou zdát i světle zelené či modré. Oči lemují krátké, leč husté řasy, dodávající majitelce působení panenky. Krátký, rovný nos při přímém slunci pravidelně zdobí světlé pihy, které jsou taktéž rozesety po tvářích, jen ne již tak viditelné. Rty jsou plnější, ale do celkového vzezření obličeje skvěle zapadají. Jak horní, tak spodní ret jsou dokonale vykrojeny, až působí dojmem, že byly uměle domalovány. Co se oblečení týče, vyhraněný styl nemá. V jejím šatníku se nachází prakticky všechno, co je běžné u dívek v jejím věku. Nechybí trička, halenky, sukně, kalhoty a ani šaty. Dá se říci, že se vždy obléká příhodně k dané události. Oblečení si často mění za jiné i během dne, v závislosti na aktuální náladě či počasí. Co by si však na sebe nikdy nevzala, je jakýkoliv kousek oblečení v růžové barvě, kterou upřímně nesnáší. Ohledně obuvi panuje stejně rozpoložení jako u šatstva.


POPIS PO PŘEMĚNĚ:
    Splynutí s běžným okolím není vůbec jednoduché. Její bílá srst prakticky září na jakémkoliv jiném pozadí, než je sníh. I přes tuto maskovací nevýhodu je huňatý kožich tím nejlepším pro studené večery a noci. Vzhledem k tomu, že ani jako vlk nevydrží prakticky v klidu je většinou jen otázkou času, kdy si srst zašpiní. Karamelově zbarvené oči, které jsou tak nepodobné lidským, však i zde odráží okázalý zájem. Výškově se řadí k menším vlkům, což je snad i vcelku dobré, jelikož proklouzne prakticky kamkoliv a lze ji snadno přehlédnout.

HISTORIE:
    Vše započalo čtvrtého dne v měsíci máji. Ten den přišla na svět holčička, kterou pojmenovali Anya Beatrice. Dětství měla prakticky totožné s dětmi svého věku. Zpočátku se učila novým slovíčkům, věcem a objevům. Přes týden bývala převážně s matkou vzhledem k tomu, že otec byl často v práci. To se však měnilo o víkendech, které trávil se svou rodinou. Pro Anyu byly tyto chvíle něčím krásným, ba dokonce nádherným. Pokaždé chtěla, aby každá minuta trvala minimálně desetkrát tolik, aby stihli prožít co nejvíce dobrodružství. Dny i měsíce ubíhaly a Anya rostla pod dohledem báječných rodičů, se kterými si nemohla na nic stěžovat. V obyčejnosti a jednoduchosti je krása a tak to bylo i v jejím případě. Obyčejné dětství, které měla, se stalo tím nejkrásnějším vů­bec.

Žádné komentáře:

Okomentovat