středa 17. září 2014

Joseph Brower

Nick: Karuš
E-mail: forta1996@seznam.cz
Faceclaim: Michael Haverly




VĚK: Něco přes 40, ale vypadá na 25
RASA: vlkodlak beta Faybournské smečky
VZTAHY:  Přítel Elisabeth Finnové. V Nizozemsku má rodinu, se kterou udržuje stálý kontakt.
PRÁCE: výpomoc v antikvariátu


POPIS POSTAVY:
   Joseph vypadá jako typický Viking. Sice nemá jejich mohutnost a široké ramena, zato je velmi vysoký, má téměř dva metry. Může se taky chlubit dlouhými světlými vlasy téměř do půli zad, které si odmítá ostříhat. Má bystré šedé oči. Nikdy příliš neposiloval, zato rád plaval, takže má celkem štíhlou a vypracovanou postavu. Rád chodí bez trička, ne proto, že by se předváděl, ale připadá si tak volnější.



POPIS PO PŘEMĚNĚ:
   Joseph vypadá po přeměně jako velký bílý vlk, oči má stejně jako v lidské podobě světle šedé, dalo by se říct až stříbrné. Na vnitřní straně uší má na okraji černé flíčky, takže to vypadá, jako by měl uši orámované. Na vlkodlaka má celkem štíhlé a pružné tělo, ale může se pyšnit hustou huňatou srstí, takže vypadá větší, než ve skutečnosti je.

 HISTORIE:
    Joseph byl od malička spíše samotář, vídal se jen s pár kamarády, většinu času trávil se svou mladší sestrou a taky u vody. Neměl nikdy v lásce přeplněná koupaliště, raději si přivstal a vyrazil na motorce k jezeru. O svém vlkodlačím já neměl ani tušení, do té doby, než ho jednou pozdě večer nenapadla banda opilých puberťáků. To bylo Joemu sedmnáct let. Dva kluci Josepha drželi a třetí do něj kopal a mlátil ho. Řvali na něj, že je slečinka, že mu vyškubou vlasy a podobné hlášky. Joseph se neudržel, rozzuřil se a proměnil se. Jeden z kluků utekl, když viděl, jak se Jo mění. Druzí dva se jen na chvíli zarazili a pak ho chtěli zmlátit ještě víc. Jo se po nich vrhl. Jednomu utrhl ruku, druhého ošklivě potrhal. Potom se uličkami dobelhal domů, proměnil se zpátky, vyšplhal do svého pokoje a tam se rozbrečel. Nevěděl, co se s ním stalo, a to, že zabil dva nevinné mladíky, ho dost zdeptalo. Druhý den byla v novinách zpráva o řádění brutálního vraha. Jo věděl, že ten třetí kluk to o něm brzo vyzradí, a tak si sbalil pár svých věcí, mezi nimi jeho oblíbenou kytaru, nasedl na motorku a ujel daleko pryč.
    Několik let se toulal po Evropě a snažil se schovávat. Jednou ho objevilo pár jiných vlkodlaků. Jeden či dva navrhovali, že by ho mohli přijmout do smečky, ale jejich alfa to rezolutně zamítl. Celá smečka se skládala z pokousaných vlkodlaků a nejspíš se obával, že Joseph jakožto čistokrevný vlkodlak by mu mohl sebrat post alfy.
    Jo to v plánu vůbec neměl, ale alfa na něj i přesto nastražil past, aby to vypadalo, že tajně rozesílá zprávy ostatním členům, aby alfu opustili. Joseph neměl žádné důkazy, které by mu pomohly, a tak na něj alfa vyhlásil lov. Jo to sice přežil, ale z boje si odnesl ošklivou jizvu táhnoucí se od vršku žeber téměř po pánev, která mu dodnes úplně nezmizela.
   Nakonec se rozhodl odcestovat do Ameriky, kde doufal, že bude v bezpečí. Vzal sebou všechny peníze, které si za ty roky vydělal, většinou hraním a zpěvem. V Americe se doslechl o městečku Faybourne, kde žijí lidé pospolu s vlkodlaky, a tak se tam vydal, doufaje, že tady bude moci začít nový život.

Žádné komentáře:

Okomentovat