pátek 26. prosince 2014

Lea Morgenstern

Nick: Mortical
E-mail: Denisa.Kneslova@email.cz
Facebook: Denča Kneslová
Faceclaim: Phoebe Tonkin
JMÉNO: Lea Morgenstern
VĚK: 18
RASA: Vlkodlak
VZTAHY: Nikoho nemá
PRÁCE: žije v lesích, občas něco ukradne

POPIS POSTAVY:
   Vzhled - Lea vypadá každým coulem líp, než kdejaká modelka. Má černé vlasy vlasy a tmavě hnědé, též téměř černé oči. Její plné rty jsou usazené pod malým nosem. Má vysokou postavu (176cm) a dlouhé nohy s vypracovanými lýtky. Vždy nosí vysoké kozačky, ve kterých si schovává zbraně. Má útlý pas, ale její hrudník není vůbec plochý. Nosí většinou černé oblečení, hlavně trika s výstřihem. Má slabost pro motorkářské bundy, proto taky jednu nosí. Mezi lopatkami má vytetovaná černá křídla.
    Povaha: její chování bývá hodně proměnlivé a závisí na její náladě. Svoji krásu si dobře uvědomuje. Je celkem drzá a vždy ji to táhlo k temnotě. Je ráda, že je vlkodlak. Ráda porušuje pravidla a miluje výzvy. Taky miluje, když může někoho zabít. Duší je sice samotářka, ale srandu nezkazí. Ráda bojuje, nejradši má však střelné zbraně. Je výbušná a nesnáší, když je někdo lepší než ona.
POPIS PO PŘEMĚNĚ:
   Lea je po přeměně mohutný, ale přesto elegantní vlk. Má středě dlouhou černou, jemnou srst. Její oči bývají světle šedé, ale když se naštve, získají sitě jantarový odstín. Je rychlá a celkem silná. Čich má lehce horší než ostatní vlci, ale dorovnává to dokonalý sluch. Její mohutnost ale zaviňuje to, že nevyskočí tak vysoko jako ostatní vlci. I přesto je ale na svůj vzhled celkem hubená a lehká. Na místě jejího tetování je srst o odstín černější, jestli to ještě vůbec jde.
HISTORIE:
   Když byla malá, našli ji lidští lidé pohozenou v lese a vzali ji k sobě. V osmi letech došlo k její první přeměně. Její rodiče byly moc vyděšeni, a tak utekla. Rok se pohybovala výhradně ve vlčí podobě, než došla na to, jak se přeměnit zpátky. I přesto ale další tři roky přežívala spíše ve vlčí podobě v lesích. Teprve ve 12 sebrala dost odvahy a ukradla v městě nějaké oblečení a zbraně. Naučila se bojovat. Ve 14 potkala potkala prvního vlkodlaka kromě sebe. Zůstala s ním až do 16. Pak se však vydal jinam, než chtěla jít ona. Ještě předtím jí řekl o městě plném vlkodlaků. Byla na cestě a teď, po dvou rocích se sem konečně dostala. Zatím tu nikoho nezná a přeměňuje se téměř bez problémů.

Žádné komentáře:

Okomentovat