úterý 27. ledna 2015

Anna Jasmine Black

Nick: Ann
E-mail: milenecvposteli@seznam.cz
Faceclaim: Megan Fox
Facebook: Anna Vaníčková (Waňous) – jelikož fb odkazuje na jinou holčinu než jsem já, poznáte mě podle toho v závorce
JMÉNO: Anna Jasmine Black
VĚK: 174 let
RASA: vlkodlak, samotář
VZTAHY: ..
PRÁCE: veterinářka, fyzioterapeutka, masérka

POPIS POSTAVY:
   Hlavu mi zdobí po lopatky dlouhé vlasy, hnědé vlasy, u konečků jsou světlejší. Pod nimi se nachází dvě malé kuličky modré barvy – oči. Nos je tak akorát velký a ústa nijak extra výrazné.
    Inteligentní, mladá dívka, která má vystudovanou vysokou i střední zdravotnickou. Jako další si ještě udělala veterinu, protože jako malá snila o tom, jak bude zachraňovat lidi i zvířata. Ale jako všichni ostatní i ona má své stinné a světlé stránky. I když to moc na ní není vidět či jakkoli poznat, je flegmatička. S nikým se moc nebaví, nekomunikuje a vydolovat z ní smysluplnou větu je někdy opravdové umění a je k tomu potřeba nadlidská trpělivost a um. Leckdy na ní uvidíte jakékoli emoce – radost, smutek, pořád se tváří stejně – chladně. Pro své okolí až možná moc chladně, povětšinou to lidi děsí. Což jí i celkem těší, někde hluboko uvnitř. Ano, ano, hluboko uvnitř. Je to v podstatě takovej labyrint, dostat se k jejímu pravé já, nikdy ji nikdo neznal tak dokonale, aby věděl, kdy a jak bude jednat. Zda-li si získáte její přízeň záleží na vašem chování a přístupu k ní. Zkrátka s ní musíte jednat opatrně a trpělivě. Spory moc nevyvolává, ale pokud se do něčeho připlete, řeší to klidně a diplomaticky, jde-li to. Pokud ne, rvát se umí, celý život sportovala a má sportovní postavu a také ráda chodí do posilovny. Alkohol či cigarety? Ne, to není nic pro ni, raději jde někam do lesa si zaběhat či si jen tak sednout k jezeru a přemýšlet a o všem možném. A ani ji nepotkáte na plesech a jiných společenských akcích, jelikož nesnáší velkou společnost a zvláště když musí být v jejím středu. Láska? To ne.. Nikdy neměla vážnou stálost, nikde moc dlouho nepobyla. A také jí to nedovolila její chladná povaha.. Komu by se chtělo luštit dennodenně jak se má? Má hodně tepláků a volných triček, takže jí potkáte v teplácích, než v upnutých šatičkách či riflích. Často je také nepředvídatelná a nečitelná. Zkrátka jedná podle sebe a podle svých zájmů než podle zájmů ostatních, pokud to není opravdu vážné.
                                                            Fotka nešla otevřít!
POPIS PO PŘEMĚNĚ:
   Ladná, bílá vlčice, střední výšky a elegantní. Nerada si ničí svůj pracně narostlý kožich. Má krásné žluté oči, které děsí hlavně ve tmě. Snaží se držet stranou od jakýkoliv vlkodlačích smeček, je raději sama, někde v klidu, kde se nemusí nikomu zpovídat za své činy a jednání, které nejsou vždycky úplně v rámci nějakých pravidel jakékoli smečky. Povahově je stejná jako v lidské podobě. Nemluvná, záhadná, tajemná.. Nikdo ji nezná natolik, aby od ní něco předem mohl čekat nebo věděl, jak zareaguje v určitých situacích, je nevypočitatelná. Chladná a čistá jako právě padlý sníh. Většinou se toulá sama po nocích někde v lese či u jezera.
HISTORIE:
   6.6.. den, kdy se v jednom světě narodila dívka do vlkodlačího páru. Už jako malá byla tichá, většinou spala anebo jedla, moc si nehrála. Pak to přišlo.. po 3 letech nastoupila do školky. Ale než zábava to pro ni bylo utrpení. Seděla v koutě, nehrála si, jen cvičila s dětma a chodila ven, kde si sedla a tam seděla celou dobu.. Neměla žádné kamarády. Rostla čím dál víc a rychle. V 6 letech nastoupila do školy, kterou prolezla i s šikanou od svých vrstevníků a dalších lidí. Na střední šla na zdrávku a vysokou zdrávku, pak si udělala i veterinu a začala pracovat. Rodiče jí zemřeli, zabil je zřejmě nájemný vrah, měli spousty nepřátel, jelikož opustili smečku, když jsme se přestěhovali. Proto nikdy nechci být ve smečce.. Jsem zkrátka samotářka. Toulala jsem se světem sem tam, párkrát někomu vypomohla ale pro můj prospěch a než na to stihl dotyčný přijít, zmizela jsem neznámo kam. Nyní jsem se zatoulala sem a jen čekám, kdy zase půjdu o dům dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat