pátek 2. října 2015

Malia Reyes

Nick: Malia
E-mail: verca.stursova@seznam.cz
Faceclaim: Lindsey Morgan

JMÉNO: Malia Reyes
VĚK: 19let
RASA: vlkodlak
VZTAHY: Mercedes Reyes (sestra - mrtvá)
                      Octavia Reyes (matka - nestýkají se)
PRÁCE: Počítačový hacker
POPIS POSTAVY: 
Malia je velmi introvertní osobnost, leč o sobě tvrdí naprostý opak. Je tvrdohlavá a za svými názory si tvrdě stojí. K lidem se chová tak, jak se oni chovají k ní. Dokáže být upřímná a často i v prekérní situaci dobře poradit. S lidmi nerada navazuje oční kontakt, častokrát se pohledu z očí do očí vyhýbá. Těžce důvěřuje lidem a v tom je hodně podezřívavá. Její slabá stránka je také ovládání její výbušnosti. Velmi těžce tedy zvládá i svojí proměnu. Většinu volného času tráví sama v přírodě, nikoli ve společnosti. Malia je celkem malého vzrůstu, takže měří přibližně jen 160cm, ovšem její postava je hezky tvarovaná a hubená. Má tmavě hnědé vlasy, které nosí většinou pečlivě vyžehlené a vyčesané v culíku, ovšem když si je rozpustí, tak jí sahají až do půli zad. Od přírody má vlasy neposedně vlnité, proto je raději nosí zkrocené v ohonu. Barva jejích očí je čokoládově hnědá.


                                           
·          
POPIS PO PŘEMĚNĚ: Malia je ve vlčí podobě vysoký štíhlý černý vlk s jasnýma šedomodrýma očima, kterým neunikne nic, co se hýbe a bílou šmouhou kolem očí. Dlouhé nohy a delší lesklá srst z ní dělá ve vlčím světě opravdovou krásku s duší tmavší než noc.
HISTORIE:  Malia je z jednovaječných dvojčat a narodila se na Aljašce 25. listopadu v městečku Fairbanks. Měla opravdu dobré dětství, leč jí v domácnosti chyběla mužská autorita. Se svojí sestrou měla opravdu pevný vztah, který -jak se zdálo - nemohlo nic ohrozit. Říkaly si všechno a na tom se zakládala jejich bezmezná důvěra. Když Malia dosáhla 19ti let, začala pracovat jako barmanka ve zdejším klubu. Tam potkala svého přítele, který byl údajně o dva roky starší. Chodila s ním asi rok, ale i přes to se jí zdálo, že o něm neví zcela všechno. Vždy se totiž v den úplňku vypařil. Malia si nad tím už ani nelámala hlavu, přišlo jí to jako samozřejmost a tak to nechala plavat. Jednou v pozdních večerních hodinách se vracela z práce domů. Už tu noc to ve vzduchu viselo, jako černý mrak. Měla zvláštní pocit, pocit úzkosti a stresu. Nedávala to na sobě znát a pokračovala v cestě. Jelikož dům nebyl od centra tak daleko, šla pěšky. Brávala to zkratkou, ale tu jí najednou zatarasil vlk. Malia se bez zaváhání dala na útěk. Ucítila trpkou bolest na svém pravém boku, skácela se k zemi a ucítila také to, jak jí něco chytilo za nohu. Snažila se vymanit z bolestného sevření, bez ohlížení se na příšeru za sebou. Nic víc už si z té noci nepamatuje a druhý den ráno se probudila v nemocnici s bolestmi hlavy a bolestmi na pravém boku. Po dlouhém léčení v nemocnici se vrátila domů. Plná energie a plná síly. Neuvědomovala si, co se s ní děje. Při dalším úplňku pociťovala, že jí roste síla a roste její zuřivost. Nedokázala se vůbec ovládat. Nakonec v úplné přeměně do vlkodlaka rozdrápala svojí sestru ve spánku. Po tom co udělala, nemohla už déle zůstávat a tak odjela do města Faybourne, o kterém se doslechla spoustu zvěstí o vlkodlacích. Snad zde najde někoho, kdo jí pomůže zkrotit tu stvůru, která v ní dřímá.

Žádné komentáře:

Okomentovat